Agricultura, ciència i divulgació

tres fotos

La ciència, en el seu sentit etimològic, es el coneixement exacte de l’ordre de les coses gracies al seu estudi . Aquest coneixement pot portar, i de fet ens ha portat, a entendre el funcionament de moltíssimes coses que ens envolten. Entre d’altres, ens ha permès saber que la terra on vivim no es plana, quins materials formen els objectes o quins gens son els responsables de les funcions orgàniques del nostre cos. Tanmateix, si tot aquest coneixement que s’ha anat generant al llarg del temps no s’hagués transmès, la nostra evolució cultural probablement no hauria passat de l’edat mitjana. El camí natural de la ciència es executar-la i disseminar-la, i transmetre els coneixements obtinguts per tal que aquests puguin ser utilitzats per la societat. Si un descobriment es queda al calaix es com si mai s’hagués fet.

Amb aquest blog de divulgació m’agradaria, precisament, transmetre alguns coneixements científics d’actualitat que poden tenir una repercussió sobra l’agricultura, la ramaderia i el medi ambient. Tanmateix, he de dir que en aquest bloc hi trobaràs un especial èmfasi en els avenços que fan referencia a l’ecologia, l’ètica i l’economia social ja que degut a les amenaces actuals, son les àrees que mes necessiten de recerca i divulgació.

D’aquesta manera et vull presentar aquest blog, on aniré penjant des d’avenços punters publicats a revistes científiques fins a material bibliogràfic i multimèdia de divulgació, passant per algunes de les pàgines web mes actives i rellevants. Si tens curiositat per saber qui sóc i quina es la meva formació també et deixo a disposició algunes ressenyes meves.

Espero que gaudeixis d’aquest blog i que trobis allò que has vingut a buscar.

2 responses to “Agricultura, ciència i divulgació

  1. M’encanta aquesta iniciativa! Jo també et segueixo! i si trobo alguna cosa interessant per publicar-hi, t’ho facilitaria.
    Ànims!
    Georgina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s